Impresszum – jogi nyilatkozat

Impresszum

Az oldal üzemeltetője a Phytotec Hungária Bt.

Phytotec Hungária Bt.
Székhely: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61.
Telefon: (+36 1) 392-0385
Cégjegyzékszám: 01-06-752384
Adószám: 21442922-2-41

Jogi nyilatkozat

A weboldal teljes tartalmát, különös tekintettel az oldalon található fotó anyagokra, a Phytotec Hungária Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos egészében vagy részeiben másolni, továbbadni, terjeszteni. A weboldalon található tartalmak közlése, feldolgozása tillväxthormon köpa
csak a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével és a forrás feltüntetésével történhet. A weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik, kinyomtathatják, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a weboldal tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját, személyes célra használhatják. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz, a weboldal üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges. A jogosulatlan felhasználás, büntető- és polgári medical trenbolone acetate 100mg jogi következményeket von maga után. A weboldal üzemeltetője követelheti a jogsértés miatt bekövetkezett anyagi és/vagy erkölcsi kárának megtérítését.
Equipo de musculación, ropa de levantamiento de pesas y ropa de entrenamiento de musculación comprar clembuterol 40 formas de cumplir con sus objetivos de entrenamiento en 2016 – culturismo a base de plantas – culturismo natural.

Felelősségvállalás
A weboldalon szereplő linkek egy része más által hypertrofi üzemeltetett honlapokra vezet, ezért a weboldal üzemeltetője kizárja felelősségét bármely, ezen információk használatából eredő kár bekövetkezése esetén. A weboldal üzemeltetője pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Jogok
Önnek joga van ahhoz, hogy a weboldal üzemeltetője által tárolt személyes adatainak javítását, frissítését vagy törlését kérje. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze.
A nyilatkozat megváltoztatása
A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az Adatvédelmi és jogi nyilatkozatot időről időre módosítsa. Az Ön személyes adatainak felhasználását érintő változtatásokról tájékoztatja Önt.

Esberitox tájékoztató